Arriben les icones eròtiques pel mòbil

Jordi Masachs
22 de novembre del 2014
Actualitzat a la 13:24h
990_1416652830flirt3
990_1416652830flirt3


Era qüestió de temps que algú s'encarregués d'engrandir el catàleg d'emojis (el terme d'origen japonès que s'utilitza per denominar les petites imatges que adjuntem als missatges dels nostres mòbils). I una de les darreres incorporacions a aquest catàleg, com no podia ser d'altra manera a Internet, és un conjunt d'emojis eròtics, de la mà de l'empresa Flirtmoji.

La forma d'us d'aquestes imatges no és tan directa com la de les convencionals, però sí plenament funcional. Per utilitzar-los hem d'anar al navegador del mòbil o la tauleta, copiar el símbol desitjat i enganxar-lo dins el missatge on el volem incloure. Si l'aplicació de missatgeria suporta imatges, la icona s'enviarà. Hauran de millorar aquest aspecte en futures versions. Existeixen diversos paquets temàtics (sadomasoquisme, festius, joguines sexuals...) i costen 0,99 dòlars cadascun.



Els seus creadors estan convençuts que aquest catàleg farà les delícies dels més fogosos a l'hora de practicar l'anomenat sexting: l'enviament de contingut eròtic a través del telèfon mòbil. Esperem, però, que els dits no ens traeixin i enviem algun d'aquests simpàtics dibuixets a la persona equivocada.

Podeu llegir-ne més a The Verge.