Viladecavalls vol millorar la gestió interna dels serveis municipals

Un dels objectius d’aquest projecte serà la implantació de l’administració electrònica

Nació Digital
22 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:30h
L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va convocar a tots els treballadors municipals per exposar les línies estratègiques del nou projecte de millora de l’organització interna.

Un dels principals objectius d’aquest projecte serà la implantació de l’administració electrònica. Aquesta iniciativa ha de facilitar la relació entre ciutadans i l’administració local.
“Aconseguir un Ajuntament més eficient i amb voluntat de servei” van ser paraules utilitzades per l’Alcaldessa en la seva intervenció.

El projecte es desenvoluparà en diverses fases, la primera fase de diagnosi localitzarà aquells punts febles per poder proposar solucions pràctiques que obtinguin resultats a curt termini. El projecte de millora d’organització s’implantarà durant els pròxims 6 mesos però pretén aconseguir durant el procés petits canvis que millorin el treball dels treballadors municipals. E

l principal objectiu és millorar la gestió a partir del treball quotidià, constant, adaptat a la realitat de cada àrea, i incorporar de manera còmoda mecanismes de qualitat. Per portar a terme el projecte s’ha creat una comissió de treball formada per especialistes en l’administració local, tècnics municipals i la direcció de la corporació.