Matadepera acull la final del Circuit de Golf Nacex 9 de 9

La Torre
21 de novembre del 2014
Representants del torneig, de l'Ajuntament de Matadepera i patrocinadors
Representants del torneig, de l'Ajuntament de Matadepera i patrocinadors | Foto: A.M

El Camp de Golf Municipal de Matadepera acull aquest cap de setmana la final del Circuit de Golf Nacex 9 de 9, una iniciativa conjunta sorgida dels camps de golf de 9 forats de Caldes de Montbui, Moià, Castellterçol, Taradell, Camprodon, Vallès Golf de Terrassa, Can Cuyàs de Sant Feliu de Llobregat, Can Bosch de Sant Feliu de Codines i Matadepera, amb l’objectiu de promocionar els camps de golf per atraure nous segments de públic i generar les condicions per fidelitzar-lo. 

La final per equips d’aquest cap de setmana arrencarà a les 9 del matí de diumenge i estarà renyida entre les parelles que han representat els camps de Castellterçol i Matadepera. El resultat de la final per parelles també està molt obert, ja que 9 de les parelles millor classificades tenen possibilitat de guanyar el Circuït.

El Circuit de Golf Nacex 9 de 9 ha estat la a primera acció conjunta sorgida d’aquest grup i el seu èxit, prop de 700 participants, ha fet que tingui assegurada la seva continuïtat de cara al 2015. El Circuït, que té com a patrocinador general l’empresa Nacex, es va iniciar el mes d’abril a Caldes de Montbui i finalitzarà aquest cap de setmana amb una gran final a Matadepera. La final compta amb la col·laboració del patrocinador local Cerveses La Mola. El torneig compta també amb el suport de la Diputació de Barcelona.