Rafael Clares dimiteix com a president del Natació Terrassa

El vicepresident Jaume Álvarez prendrà el relleu de Clares, que ha informat que la decisió d'abandonar el seu càrrec al capdavant de l'entitat esportiva és "per motius estrictament personals"

La Torre
21 de novembre del 2014
Actualitzat el 22 de novembre a les 6:49h
Rafael Clares deixa la presidència del Club Natació Terrassa per motius estrictament personals, segons ha informat el mateix club en un comunicat aquest divendres. El divuitè president de la història del club va comunicar la seva decisió dijous als companys de Junta Directiva, en una reunió en la qual també es va determinar que el vicepresident Jaume Álvarez en prengui el relleu.

Clares remarca que la seva sortida no suposa "cap canvi ni cap entrebanc" en el projecte de club que la junta vol tirar endavant. "Tinc tota la confiança en l’equip que queda. Estan totalment capacitats per portar el Natació al lloc que es mereix. Tenen ganes i il·lusió. No en tinc cap dubte: el Club Natació Terrassa queda en bones mans".

Cal recordar que Clares està vinculat a la junta directiva del club des de l’any 2001, quan hi va ingressar en qualitat de delegat de la secció de natació. Posteriorment, el gener de 2011, va ser nomenat vicepresident esportiu fins que, el mes de novembre de 2012, va esdevenir president després de la renúncia de Jesús Cortés.

Continuïtat assegurada 

El successor de Clares com a màxim responsable del Club Natació Terrassa serà el vicepresident Jaume Álvarez, una persona amb una llarga trajectòria a l’entitat, atès que és membre de la junta des del 1993, amb Francesc Hurtado com a president, relació que va continuar durant tot el mandat de Jesús Cortés.

Álvarez garanteix la continuïtat del projecte que va vèncer les eleccions del passat mes de maig. D’entrada, ha ratificat Joan Celma com a director general. En aquest sentit, Álvarez té la intenció properament d’ampliar i reforçar la junta amb nous membres.