Els mites musicals del segle XX, retratats a Vacarisses

La Torre
21 de novembre del 2014
Algunes de les obres que es podran veure a El Castell
Algunes de les obres que es podran veure a El Castell | Foto: Txema Berruga

Algunes de les obres que es podran veure a El Castell Foto: Txema Berruga


El dissenyador gràfic i il·lustrador Txema Berruga presenta una selecció de "Mites musicals del segle XX", recreant i caricaturitzant els seus trets més característics. L'exposició es podrà veure des d'aquest divendres i fins al 15 de desembre a la biblioteca El Castell.

L'artista fa un recorregut per tot un seguit de personatges del món de la cultura, del cinema, la música, la literatura i també de pintors del segle XX, tot captant els trets més característics i la personalitat de cadascun dels personatges. D’aquesta manera, ens mostra el costat més humà, divertit i carismàtic de cadascun d’ells. Alguns dels personatges que hi apareixen són Camarón de la Isla, Chavela Vargas, Bebo Valdés, Lou Reed, Nino Bravo, Tina Turner, Bruce Springsteen, Joan Manuel Serrat, Maria Callas, Bob Marley, etc. 

Berruga és llicenciat en Belles Arts en l’especialitat de disseny. La seva carrera professional ha estat sempre vinculada a la il·lustració i ha col·laborat amb agències de publicitat, estudis de disseny i editorials.