El CD Terrassa Hockey celebra el sopar d'inici de temporada

La màxima distinció de la nit, va recaure en Xavi Lleonart, jugador del RC Polo, que va recollir l’escut d’or

La Torre
20 de novembre del 2014
Actualitzat a les 8:45h
Les instal·lacions del CD Terrassa van acollir el Sopar d’inici de temporada, que va comptar amb la presència d’uns 200 convidats, i en el que va ser el primer acte social, de la nova junta directiva, presidida per Marià Lara. En el mateix hi varen ser presents també, Jordi Alcover, vicepresident de la Federació Europea de Hockey; Santi Deó, president de la Federació Espanyola de Hockey; Narcis Carrió, president de la Federació Catalana de Hockey; Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Mireia Solsona, alcaldessa de Matadepera; Quico Sala, regidor d’esports de l’Ajuntament de Matadepera, i Alfredo Vega, regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa.

La màxima distinció de la nit, va recaure en Xavi Lleonart, jugador del RC Polo, que va recollir l’escut d’or del CD Terrassa, per la seva participació en els darrers Jocs Olímpics de Londres.

Els escuts d’argents, van recaure en Alejandro Ayabarrena, actual director de l’Escola del club; Jan Lara i Júlia Pons.

La placa del CD Terrassa, va correspondre a Toni Bach, Pau Castañer, Antonia Farelo, Joan Folch i Lídia Martí.

En quant a les medalles, el club egarenc, va premiar amb la medalla d’or, a Jan Lara, Oriol Salvador i Mar Molina; amb les d’argent, a Anna Colomer, Isabel López, Jan Colomer, Oriol Garrido i Jan Lara; i amb la de bronze, a David Ocaña.

També van rebre reconeixement, tots els jugadors del club, que han estat internacionals, les dues darreres temporades, amb les diferents seleccions espanyoles.

Santi Palet, va ser homenatjat durant el sopar, a l'haver complert aquesta temporada 25 anys, com a jugador de hockey de l’entitat de Les Pedritxes.

Per últim es varen entregar els diplomes pels diferents èxits aconseguits, a l’equip de hockey de Divisió d’Honor Masculí, per l’ascens de categoria; a l’equip de Segona Divisió, per haver guanyat el Campionat de Catalunya de hockey, les dues darreres temporades; a l’equip Juvenil femení, per la medalla de bronze en el darrer Campionat d’Espanya; a l’equip de pàdel masculí A, per l’ascens a la 1 categoria de la Lliga Catalana; a l’equip de pàdel femení A, per l’ascens a 4 categoria de la Lliga Catalana;

a l’equip de tennis absolut masculí, per la participació en la fase final del campionat d’Espanya, i a l’equip de tennis absolut femení, per la seva participació en la fase final del Campionat d’Espanya.