Dues beques de recerca per a estudiants del Campus Terrassa

La Torre
19 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:16h
Xana Delpueyo, Carles Ortega, Juan Antonio Gallardo i Carles Otero
Xana Delpueyo, Carles Ortega, Juan Antonio Gallardo i Carles Otero | Foto: A.T.

D’esquerra a dreta, Xana Delpueyo, Carles Ortega, Juan Antonio Gallardo i Carles Otero Foto: A.T.


El regidor de Societat del Coneixement i Universitat, Juan Antonio Gallardo, va presidir dimarts a la tarda a la Sala de Premsa de l’Ajuntament de Terrassa l’acte de lliurament de beques de recerca per a estudiants universitaris del Campus Terrassa, que arriba enguany a la seva 4a edició. Des del Servei d’Universitat i Societat del Coneixement es porta a terme una línea d’actuació encaminada a potenciar el Campus Universitari de Terrassa, segon campus urbà de Catalunya, com a element de captació, formació, retenció de talent, i enfortiment de la capacitat investigadora.
 
Enguany, s’han lliurat dues beques de recerca per a estudiants universitaris del Campus Terrassa, per un import de 4.000 euros cadascuna, amb l’objectiu de potenciar la recerca al Campus Universitari de Terrassa i contribuir a la potencialitat del nostre territori en aquest camp.
 
Les beques han estat obtingudes per:
 
Carles Otero Molins, alumne de la Facultat d’Òptica i Optometria de la UPC a Terrassa pel seu treball “Noves metodologies per a la mesura objectiva de moviments oculars aplicables a un sistema basat en HMD”.

Carles Ortega Llorens, alumne de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) de la UPC a Terrassa pel seu treball “Biopap, estudi de viabilitat d’un dispositiu de diagnosi ràpid en paper per a la monitorització de la salut dels astronautes durant els vols espacials”.
 
Durant l’acte, al que també van assistir el sotsdelegat del rector de la UPC, Manel Lis, i membres de la Comissió avaluadora de les beques i familiars dels becats, es van presentar els resultats del treball de recerca guanyador de la tercera edició: “Noves aplicacions d’imatges espectrals en paleontologia” de Xana Delpueyo Español, alumne de la Facultat d’Òptica i Optometria de la UPC a Terrassa.