Un calendari imagina els triomfs de la Catalunya independent

L'empresa egarenca BanderaCatalana.cat edita un calendari en què es recullen a través de fotomuntatges situacions hipotètiques en les quals una Catalunya independent n'és la protagonista

La Torre
19 de novembre del 2014
Actualitzat a les 17:30h
Una selecció catalana campiona del Mundial o Oriol Junqueras a la cimera del G8, escenes imaginades
Una selecció catalana campiona del Mundial o Oriol Junqueras a la cimera del G8, escenes imaginades | BanderaCatalana.cat

L'empresa egarenca BanderaCatalana.cat ha presentat un nou calendari de paret per a l'any 2015 anomenat "Catalunya somia". Es tracta d'un recull de fotomuntatges de vàries situacions hipotètiques ubicades en un escenari futurista on Catalunya ja és un estat propi.

Els impulsors d'aquesta iniciativa afirmen que "45 anys després que Neil Armstrong va fer un petit pas a la Lluna, a Catalunya hem fet un altre gran pas en la història de la democràcia amb la celebració del 9-N on milions de catalans hem votat per un futur millor ple d'oportunitats per tothom" i afegeixen que "som conscients que encara falta molta feina per fer" però "hem volgut imaginar com seria el nou estat català i per això hem fotografiat el futur".

BanderaCatalana.cat va néixer el 2013 de la mà de Xavier Navarro que juntament amb uns amics van decidir idear una estelada que es pogués penjar al balcó i fos resistent a tot tipus d'inclemències meteorològiques. El producte principal d'aquesta empresa doncs són les estelades però aquest darrer any s'han incorporat diversos productes a la botiga en línia fins a convertir-se en una autèntica plataforma de productes relacionats amb la identitat catalana, entre els quals l'última novetat és aquest calendari futurista.

 

Una aerolínia catalana o la presència de Catalunya a l'OTAN Foto: BanderaCatalana.cat

 

L'ambaixada catalaana al TC de Madrid o el president Mas a les Nacions Unies Foto: BanderaCatalana.cat