Menys misses i més solucions!

Per què no es prenen mesures ja i s'endureixen seriosament les penes per a les infraccions de trànsit contra aquests irresponsables i gairebé, de vegades i en alguns casos, assassins?

M.Luz Díaz
19 de novembre del 2014
Actualitzat a les 10:23h
Un diumenge recent vaig presenciar l'homenatge, en memòria de les víctimes dels accidents de trànsit i pensava, amb moltíssima pena, en la meva filla que va morir amb 31 anys a les mans d'un boig, que circulava en sentit contrari per l'autovia. I penso de què serveixen ara les misses i els pedaços a les ferides, si no es van prendre les mesurades perquè això no es produís?

I proposo, perquè no puc ordenar, per què no es prenen mesures ja i s'endureixen seriosament les penes per a les infraccions de trànsit contra aquests irresponsables i gairebé, de vegades i en alguns casos, assassins? Hi ha moltes d'aquestes persones que haurien de ser castigades amb molta més duresa.

Per què no s'arreglen carreteres que contribueixen a molts dels accidents succeïts en lloc de deixar que aquests diners vagin a parar a butxaques de pocavergonyes i lladres? Hi ha moltíssima gent a l'atur i solucionaríem dos problemes. Per què no hi ha més vigilància en les carreteres? Hi ha molt poca policia controlant, per al volum de trànsit i d'accidents. És més, la policia sense uniforme seria molt més efectiva i després, per descomptat, que les infraccions es multessin no solament amb diners, sinó amb pena de presó, de retirada de carnet, o serveis socials..

Per què les lleis i els jutges no són més justos i coherents, i quan es mata a la carretera, no es persegueix amb més rapidesa i s'imposa el just càstig a l'infractor, abans que passin anys i anys? És això justícia?

Els ciutadans esperem respostes pràctiques a tot això, jo com a mare a qui han matat la seva filla a la carretera. I és que després de dos anys i mig encara no s'ha detingut a la persona que ho va fer - i que deu viure una vida feliç, com si no hagués fet res-, i nosaltres i totes les famílies que com nosaltres estan en aquesta situació, que són moltes, ens retorcem per dins de dolor i de tristesa. És just això just? Prenguin mesurades ja, per favor, abans que ho haguem de fer els propis afectats.