Can Jofresa acollirà aquest cap de setmana el Cros Escolar

Està prevista la inscripció de més de 5.000 participants

La Torre
20 de novembre del 2014
El Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa organitza el Campionat de Cros, en les categories infantil, cadet i juvenil el dissabte 22 de novembre de 2014 i en les categories prebenjamí, benjamí i aleví el diumenge 23 de novembre de 2014 al circuit de Can Jofresa de Terrassa, sota el control tècnic de la delegació de Jutges de Terrassa. Està prevista la participació de més de 5.000 atletes.

Hi podran participar tots els joves, sigui quina sigui la seva nacionalitat, que cursin estudis en un centre d’ensenyament i aquells esportistes d’entitats o clubs que ho desitgin del nostre àmbit territorial. És obligatori que tots els centres d’ensenyament, entitats o clubs tinguin un responsable a la jornada. S’habilitarà un espai per a cada centre d’ensenyament, entitat o club perquè els responsables puguin concentrar els seus atletes.

Classificacions
a) Individual: classificació per ordre d’arribada. Medalles als 8 primers esportistes classificats/des de cada categoría i sexe. Excepte la categoría prebenjamí que tindrà un obsequi cada participant.

b) Per equips d’escoles: s’establirà sumant els punts obtinguts pels 4 primers classificats/des de cada centre/entitat. L’equip que tingui menys punts será el guanyador. En cas d’empat, guanyarà aquell que tingui el millor 4t. Hi haurà trofeu als tres primers equips dels centres d’ensenyament classificats de cada categoría i sexe. Excepte la categoría prebenjamí.