Les penyes del Terrassa FC rebutgen vendre el club a Txuma Peralta

Les quatre entitats afirmen que "no estem disposades a acceptar que el club quedi exposat als desitjos d'una gent que no són de la ciutat" i lamenten que "l'actual president, Jesús Fernández, ens hagi tornat a enganyar"

La Torre
14 de novembre del 2014
Actualitzat a les 15:20h
Les penyes P.A.K.A, Secc. O.E. Supporters Gol Nord, Torrente Colorao i Orgullo Egarense han emès un comunicat en què volen expressar públicament el seu "rebuig total a qualsevol projecte, entitat o persona vinguda de fora de la ciutat de Terrassa amb ànim de lucrar-se econòmicament del Terrassa FC".

Les penyes afirmen que "en aquests darrers dies estem atents als últims moviments. Veient el pseudo projecte presentat per part de Jesús Fernández i Txuma Peralta, considerem que es tracta d'una estratègia per tal que l'actual propietari del club en segueixi formant part, però essent dirigit per gent forània, la qual per moltes de les informacions que ens han arribat, sabem que en la seva etapa anterior com a dirigent del CA Osasuna va acabar amb el descens d'aquest club i sent declarada persona non grata a Pamplona".

Els aficionats egarencs consideren que "davant d'aquests precedents, no estem disposats a acceptar que el club quedi exposat als desitjos d'una gent que no són de Terrassa i que no coneixen en absolut ni la categoria ni el futbol català".

El comunicat segueix dient que "l'actual propietari del Terrassa FC, el senyor Jesús Fernández, en reiterades ocasions ha dit públicament que en el cas de vendre's el club es faria a gent vinculada al a Terrassa per tal que es fes un projecte de ciutat. Un cop més, i n'hem perdut el compte, ens ha tornat a enganyar".

Les penyes demanen al Consistori de Terrassa, i en particular, a l'alcalde Jordi Ballart i al regidor d'Esports Alfredo Vega que considerin la posició de rebuig de les penyes i de molts aficionats del Terrasssa, els quals, subratllen que "en cas de venda del club volem que es faci a gent de la ciutat, coneixedora de l'entitat i disposats a dur a bon port el projecte basat en els sentiments, honestedat i treball".