Nou local social per a l'ONG Vida i Pau a Viladecavalls

La Torre
13 de novembre del 2014
Conveni entre Ajuntament i Vida i Pau per la cessió d'un local
Conveni entre Ajuntament i Vida i Pau per la cessió d'un local | Foto: A.V.

Conveni entre Ajuntament i Vida i Pau per la cessió d'un local Foto: A.V


L'Ajuntament de Viladecavalls va signar aquest dimecres un nou conveni de col·laboració amb l’ONG Vida i Pau de Viladecavalls per la cessió de l'edifici situat al carrer Sant Josep, 4-6 com a seu social de l'entitat.

Aquest acord de col·laboració se centra concretament per al projecte del banc d’aliments de Viladecavalls i en la realització de determinades accions d'ajuda alimentària a les famílies del municipi, a més de totes aquelles activitats d’acció i intervenció social que ja duu a terme l’entitat.

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, es mostrava satisfeta després de signar el conveni amb José Ibañez Farré, president de l’Associació Vida i Pau, i remarcava la importància d’aquesta col·laboració de cara a donar cobertura a les necessitats bàsiques a famílies del poble que es troben en una situació precària i de risc.

L'augment de la demanda del Banc d'Aliments a causa de la crisi ha portat l'Ajuntament i les entitats locals a treballar de manera cada cop més coordinada. Atendre la població més colpejada per la crisi econòmica continua sent una de les prioritats amb les quals treballa de forma contínua i intensiva el Consistori.