The Trampoline impulsa projectes professionals des de Terrassa

És una iniciativa que neix de la mà de Jose Saco

La Torre
21 de novembre del 2014
Actualitzat a les 9:05h

The Trampoline és una plataforma web adreçada a impulsar projectes professionals (culturals, artístics, tecnològics) a través del treball col·laboratiu. 

És una iniciativa que neix de la mà de Jose Saco (des de Terrassa), Vilma Masdevall i Ramon Moragrega (des de Girona), en estreta col·laboració amb l'equip de cookingirona, una aliança que referma la idea que el treball col·laboratiu no és només futur, sinó també present.

En l’actualitat, hi ha molts professionals independents que intenten impulsar projectes empresarials propis però es troben mancats dels recursos econòmics necessaris per a contractar els professionals o els serveis complementaris necessaris per a poder-los materialitzar, per a formar l’equip de treball complet. La plataforma facilitarà a aquests professionals amb un projecte clar i definit l’oportunitat d’establir associacions col·laboratives, en règim de partenariat, amb professionals complementaris per tal de dur-los a terme. 

The Trampoline no té afany de lucre, l’únic objectiu és donar els esmentats serveis, sense generar cap retorn econòmic per als seus promotors.

Actualment té activa una campanya de crowdfunding a Goteo per finançar la producció de la plataforma: http://goteo.org/project/the-trampoline?lang=ca.