Rosana repassa a Terrassa 17 anys de trajectòria

El dissabte, al Centre Cultural Terrassa, la cantant canària presenta '8 Lunas'

La Torre
19 de novembre del 2014
Després d’una intensa gira de 3 mesos per Sud-Amèrica, Rosana porta el seu darrer disc 8 Lunas al Centre Cultural Terrassa.

La cantant anomena així el seu últim treball fent referència als 17 anys (1+7:8) que porta en el món de la música. Precisament aquesta mateixa setmana del concert la cantant haurà estat present als Premis Latin Grammy a Los Ángeles on està nominada al premi al millor àlbum cantautor.

En aquest últim disc Rosana es reinventa amb un so més modern però sense perdre l’essència de les cançons més clàssiques del seu repertori. L’artista va debutar l’any 1996 amb l’àlbum Lunas rotas revolucionant el mercat de la música espanyola.

Després dels àlbums Luna nueva (1998), Rosana (2001) i Marca Registrada (2003), l’any 2005 va obtenir el disc de platí amb Magia. En total, Rosana ha editat 8 discos que l’han portat a recórrer mig món arribant a vendre més de 10 milions de còpies.

Rosana farà el seu primer concert, a Terrassa, després d’una intensa gira de 25 concerts en 3 mesos per Sud-amèrica i de conèixer el veredicte de la 15a edició dels Premis Latin Grammy, un dels premis més importants de la indústria discogràfica als Estats Units i que ret homenatge als músics de parla hispana.