Primera jornada de multiesport de mini futbol a Terrassa

El Consell Esportiu organitza, com a prova pilot, el projecte Juga Verd Play

La Torre
06 de novembre del 2014
Aquest dissabte 8 de novembre tindrà lloc la primera jornada de multiesport dedicada al mini futbol. Activitat que es durà a terme al llarg de 4 jornades a les pistes municipals de l’Àrea Olímpica de Terrassa i on un total de 18 equips de nens i nenes d’entre 5 i 7 anys realitzaran una activitat de futbol amb 4 porteries d’1 metre de llarg sense porter i amb un camp de joc de 20x12 metres.
 
Enguany, en les activitats multiesportives es posa en marxa, com a prova pilot, el Juga Verd Play, programa de valors que des del Consell Esportiu del Baix Llobregat ja porten fent servir fa temps, i ara ens ofereixen la oportunitat i les eines necessàries per portar-lo a terme en el Consell del Vallès Occidental.
 
La premissa bàsica per el desenvolupament d’aquest projecte és que si es vol educar en valors als nens i nenes no només s’ha de valorar el resultat final (puntuació en un partit), sinó que per guanyar en la competició no n’hi ha prou amb aconseguir més punts que l’adversari sinó que els valors i el joc net també condicionen la puntuació final.
 
D’aquesta manera el Consell Esportiu vol apostar per una puntuació on tots els agents implicats (àrbitres o dinamitzadors de joc, pares i mares, entrenadors, delegats o tutors de grada) tinguin vot a la puntuació final, avaluant aspectes com: el comportament dels jugadors d’un mateix equip entre ells (si s’animen, s’ajuden...), el comportament amb l’adversari, el comportament del públic, dels entrenadors... i gratificar accions com ajudar a un company en una situació adversa, animar els companys durant un partit....
 
Inici de les competicions de Tennis de Taula

Aquest divendres 7 de novembre tindran inici les competicions infantil, cadet i juvenil de tennis de taula individual. És duran a terme a les instal·lacions de l’Ins. Investigador Blanxart a partir de les 16’00h, i participaran un total de 40 nois i noies representats dels centres educatius: Ins. Montserrat Roig, Ins. Inv. Blanxart, Ins. Matadepera, Ins. Terrassa, Ins. Cavall Bernat, Ins. Santa Eulàlia, Salesians Terrassa i del Club Tennis de Taula Els Amics. Al llarg de 5 divendres realitzaran una lligueta individual per categories i a partir del mes de febrer començaran la competició per equips.