Iago Otero presenta un nou llibre a Barcelona

Recull converses amb Itziar González sobre ecologia, gestió i rehabilitació del territori, arquitectura i urbanisme

La Torre
06 de novembre del 2014
Actualitzat a les 8:57h
El matadeperenc Iago Otero presenta aquest dijous 6 de novembre i a Barcelona el seu nou llibre “Revoltes”, (Edicions Dau), coescrit amb Itziar González i on es recullen converses dels dos autors sobre ecologia, gestió i rehabilitació del territori, arquitectura i urbanisme, camp i ciutat, i decreixement.

El llibre és fruit de les reflexions del propi Otero, que viu i treballa actualment a Berlin des de fa poc menys d’un any. El llibre es presentarà a les 7 de la tarda al Centre Excursionista de Catalunya (carrer del Paradís, 12), i l’acte anirà a càrrec dels autors, i l’editor, Ton Barnils.

Nascut a Terrassa l’any 1981, Iago Otero és llicenciat i doctor en Ciències Ambientals. Ha treballat com a investigador associat a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva recerca s’ha centrat en la transformació socioecològica de les zones de muntanya, especialment les que envolten la regió metropolitana de Barcelona. És autor de diversos llibres i articles.