C's de Terrassa rebutja la pressió fiscal de l'Ajuntament

González ha qualificat de "vergonyós" que l'alcalde "mantingui" la seva actitud de "no però sí" davant el 9-N

La Torre
31 d'octubre del 2014
Actualitzat el 04 de novembre a les 19:23h
El portaveu de Ciutadans (C's) de Terrassa, Javier González, ha mostrat el seu rebuig a l'increment de la pressió fiscal que comporten les noves ordenances: "Tot i la propaganda , els ciutadans continuen patint els efectes de la crisi . Per això, ha alertat que "si no hi ha una voluntat d'alleugerir el pes de les càrregues dels que paguem impostos, dificultem la recuperació econòmica".

González ha insistit que "els ciutadans han de saber que la precària situació de deute del nostre ajuntament està llastrant les polítiques socials i d'inversió per gràcia dels successius governs del PSC".

Hi ha una alternativa de futur que passa per ser realistes, austers i responsables en l'administració dels diners que surt de la butxaca de tots els ciutadans" , ha assegurat.

A més, ha qualificat de "vergonyós" que l'alcalde Jordi Ballart segueixi " amb la seva actitud de 'no però sí' davant el referèndum independentista", pel que ha defensat la idea que "només respectant les regles del joc es poden establir vies de diàleg constructiu " .