Sant Narcís, amb Minyons de Terrassa, minut a minut diumenge

Seguiment especial des de dos quarts de dotze del migdia

Guillem Bargalló
25 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:41h
Presentació de la campanya "Amb tu 600 terrassencs a Girona"
Presentació de la campanya "Amb tu 600 terrassencs a Girona" | J.M.O.
Arriba un dels diumenges castellers més esperats de l'any. La diada de Santa Úrsula centrarà bona part de l'atenció mediàtica, amb el cara a cara entre la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Enguany, la cita coincideix amb les Fires de Sant Narcís i l'anomenada diada de les colles del nord, on els Minyons, els Capgrossos i els Marrecs també preparen una diada de màxims i on es podria veure el 3 de 10 amb folre i manilles malva.

És per aquest motiu que DiariCasteller.cat farà un seguiment especial durant el diumenge al matí, migdia i tarda. D'una banda, us oferirà en directe la retransmissió de Santa Úrsula de la Xarxa de de la una del migdia, i de l'altra, complementarà l'streaming amb el minut a minut de les dues diades, de manera que es pugui seguir al mateix indret tot el que passi a Girona i a Valls.

Com ja és habitual, la informació de les dues cites i de la diada dels Castellers de Sabadell s'ampliarà a la tarda amb totes les cròniques, l'estadística i les imatges d'un gran diumenge casteller.
 

PRÈVIA| Els Minyons volen fer el 3de10fm a Girona

PRÈVIA |La diada de Santa Úrsula més esperada i ambiciosa

NOTÍCIA |Mireu la diada de Santa Úrsula, diumenge a DiariCasteller.cat