Matadepera es fotografiarà despullada per una bona causa

Un projecte solidari pretén aglutinar a dotze col·lectius , que apareixeran en un calendari nus entre cors de paper per ajudar La Marató de TV3

La Torre
24 d'octubre del 2014
Actualitzat el 26 d'octubre a les 10:33h

Un grup de joves de Matadepera ha tingut la iniciativa d’organitzar un calendari per tal de col·laborar amb la 23ª edició de La Marató de TV3, que tindrà lloc el 14 de desembre i que enguany estarà centrada en les malalties del cor.

Amb el títol “Matadepera Batega”, aquest projecte solidari pretén aglutinar a dotze col·lectius del municipi, que es fotografiaran nus entre cors de paper i d’altres elements relacionats amb la temàtica de La Marató. És per aquest motiu que aquest dissabte es convida a tothom a participar a la foto de portada del calendari (vestits, això sí) que es farà a la confluència entre els carrers de Balmes i la carretera de Sabadell (darrera de l’Escola Bressol Municipal Ralet-Ralet) a partir de 2/4 de 2 del migdia. La foto serà aèria i simbolitzarà un cor, de manera que és absolutament imprescindible que tothom vagi amb samarreta vermella.

La iniciativa compta amb el suport de la majoria de comerços del poble, que finançaran la impressió dels calendaris. Tot i que els punts de venda encara estan pendents de confirmar, els calendaris es podran comprar a partir de novembre, per un preu de 10 euros. Tots els guanys que s’obtinguin es destinaran íntegrament a La Marató.

Els impulsors de “Matadepera Batega” volen destacar i agrair la implicació de tots el col·lectius i persones que han fet possible la iniciativa i conviden a tothom a seguir l’evolució del projecte al perfil de twitter: @MatadeperaBateg.