El sommelier David Seijas ofereix un tast de vins a Terrassa

La Torre
24 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 17:25h
Participants al tast
Participants al tast | Foto: Sarsa

Els participants van poder degustar un sis vins Foto: Sarsa


Una selecció de sis vins de qualitat i gust exquisits a preus assequibles són els que va poder degustar la cinquantena d’assistents, aquest dijous al vespre, durant el tast dirigit pel sommelier David Seijas al concessionari Sarsa Audi de Terrassa. Era una de les activitats prèvies destacades de la fira Terrassa de Vins, que se celebrarà a la cocapital del Vallès occidental del 14 al 16 de novembre. Per segon any consecutiu, Sarsa Terrassa cedeix les seves instal·lacions per acollir un dels tasts de la fira Terrassa de Vins. 
 

El sommelier Mejias Foto: Sarsa

En concret, els assistents van provar vins blancs, rosats i negres, escollits pel mateix David Seijas, com són el José Pariente verdejo, Mas Candi Desig DO Penedès; Godelia mencía tinto DO Bierzo; Tocat de l'ala, DO Empordà; Les cousins l'inconcient; i Quinta Milú de D.O. Ribera de Duero

La temàtica del tast va girar al voltant dels vins en temps de crisi. El mateix Seijas reflexionava sobre la necessitat que “els professionals acostem aquestes petites joies a la gent que, per manca de temps, no coneix i que sovint són vins poc coneguts però d’una gran qualitat i a preus assequibles”. El sommelier va compartir, en un ambient amè i distès, anècdotes i la seva experiència com a treballador d’El Bulli durant nou anys.