Al cim de La Mola amb cadira de rodes

Es tracta d'una prova pilot en la qual s'utilitzaran dues cadires Joëlette des de Can Robert fins a dalt del monestir benedictí de Sant Llorenç del Munt

La Torre
25 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:42h
La Mola des de Terrassa
La Mola des de Terrassa | J.M.O.
La Diputació de Barcelona, Cima, l’Associació Una Roda i la Fundació Cruyff s’han coordinat per fer una prova pilot amb dues cadires Joëlette que consistirà en pujar fins al cim de La Mola des de Can Robert, a Matadepera. Les cadires Joëlette són un tipus de cadira adaptada que permet transitar per camins de muntanya amb persones amb mobilitat molt reduïda.

Per aquestes persones la cadira Joëlette és l’única eina que els permet endinsar-se en el món de l’excursionisme i viure molt intensament experiències úniques. Recentment la Diputació de Barcelona ha adquirit una d’aquestes cadires i la posa a disposició d’aquelles persones que pateixin algun grau de discapacitat en l’àmbit de la mobilitat.

El grup que pujarà aquest diumenge, a partir de dos quarts de deu del matí, estarà format per dues persones amb discapacitat motriu i quatre amb discapacitat intel·lectual, més un equip de voluntaris i dos fisioterapeutes de l’Escola d’Infermeria Gimbernat.