Triatló de 300 km per Catalunya en suport al 9-N

Un grup d'egarencs duran a terme una triatló el proper cap de setmana per celebrar el Tricentenari i per escalfar motors de cara a la consulta | La volta al país s'iniciarà al Cap de Creus i acabarà a Barcelona, amb parada a Terrassa

La Torre
31 d'octubre del 2014
Actualitzat el 01 de novembre a les 8:54h
Carles Codina i el seu grup d'amics egarencs han decidit aportar el seu granet de sorra als actes de celebració del Tricentenari de l'11 de setembre del 1714 i per tal d'escalfar motors de cara a la consulta del 9-N. 

Així, han tirat endavant un projecte privat de caire independentista. Es tractarà de fer una Triatló de 300 km. Aquesta Volta a Catalunya tindrà lloc del dissabte 1 de novembre al diumenge 2. Començaran la part de natació a la platja del Far del Cap de Creus el dissabte 1 a les set del matí i esperen arribar a la plaça Catalunya de Barcelona el diumenge 2 a les set del matí.

L'objectiu és acabar-ho doncs, en un màxim de 24 hores. La part de natació consta d'un total de 7 km pel Cap de Creus, la de bicicleta de 229,5 km per carretera des de Cadaqués fins al Coll d'Estenalles i finalment la part de cursa a peu de 63,5 km (una marató i mitja) fins a Barcelona, passant per La Mola i Terrassa.