Farrés Brothers porta «Equilibristes» al Teatre Alegria

La Torre
24 d'octubre del 2014
Imatge de l'espectacle Equilibristes
Imatge de l'espectacle Equilibristes

Els Farrés Brothers són una companyia de teatre familiar però, amb "Equilibristes", han volgut fer un espectacle dirigit als pares que durant tots aquests anys han dut els seus fills al teatre. L'espectacle es podrà veure aquest diumenge, dia 26, a les sis de la tarda al Teatre Alegria.

A "Equilibristes", un petit accident lleu i fortuït, com és relliscar en un pas de vianants mullat de pluja, provoca un gir en la vida d'un home gris. El protagonista ens ho explicarà de viva veu. Contemplarem el petit món que s'ha creat per tal de no caure de nou dins el pou on va viure tant de temps i, mica en mica, ens mostrarà el seu passat... i com encara el futur. Veurem, al capdavall, que tot el que ens envolta penja d'un fil, un fil que ens separa del món i alhora ens hi uneix, tornant-nos equilibristes. 

Equilibristes és el primer espectacle per adults dels Farrés Brothers. Una història sobre la fragilitat humana i els equilibris que fem per sortir-nos-en. A escena, segueixen utilitzant tota mena de disciplines (titelles, teatre, circ i música) per explicar-nos les seves històries. En aquest cas, també venen acompanyats de la música dels Amants de Lulú, amb Pep Coca al contrabaix, Pep Massana al violí i Adrià Bonjoch a la guitarra. 

Diumenge 26 d’octubre a les 18:00h
Teatre Alegria
Durada: 1h 30’
Preu: 10,50 €