Jornada d'iniciació a l'atletisme a les pistes de Can Jofresa

Aquest dissabte, el Consell Esportiu munta diverses activitats pensades pels infants de fins a set anys

La Torre
24 d'octubre del 2014
Aquest dissabte, dia 25, Can Jofresa acollirà a la primera jornada d'iniciació esportiva i multiesport. Aquests dos programes, impulsats pel Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa, dirigits a nens i nenes de 3-4 i 5 anys, i el de multi esport, dirigit a nens i nenes de 6-7 anys, pretenen apropar als més petits a disciplines esportives que moltes vegades no hi ha oportunitat de poder dur a terme al centre educatiu.

Aquesta jornada estarà dedicada al atletisme i es durà a terme a les pistes municipals de Can Jofresa, on més de 450 nens i nenes de 34 centres educatius de la comarca podran gaudir a partir de dos quarts de deu del matí i fins a dos quarts de dues del migdia d'activitats adaptades que els aproparan a les diferents disciplines atlètiques com poden ser les curses, els llançaments o els salts.

La següent jornada d'iniciació estarà dedicada a la psicomotricitat i es durà a terme el dia 13 de desembre a l'escola Sant Llorenç de Terrassa. Pel que fa al multi esport, iniciarà les jornades  d'equip el dia 8 de novembre amb el futbol adaptat, de les que es faran 4 jornades.