La Moguda estrena temporada amb dos grups egarencs

Aquest dissabte, actuació d'El Faro de Alquimia Electric Band i Jan Díaz

La Torre
24 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:14h
El proper dissabte 25 d’octubre a partir de dos quarts de deu de la nit, El Faro de Alquimia i Jan Díaz inauguren la programació regular de concerts en viu a La Moguda (Josep Tapiolas, 75). L’entrada val 3 euros. L’antic local Crossroads, ara anomenat La Moguda, oferirà diversos concerts durant els caps de setmana. D’aquesta manera la música en viu complementarà l’oferta habitual de les nits de copes i ball.
 
El Faro de Alquimia Electric Band, és un grup terrassenc de rock progressiu.
La banda, fundada durant el 2013 pel músic Rubén Castro, neix de la fusió de 4 músics que, sota la influència de diferents estils, aporten la seva experiència i visió musical a un projecte amb grans càrregues d’alquímia, fusió i simbiosis a totes les seves cançons. Les seves composicions, totes instrumentals, s’hi perceben els contrastos creats per la ingerència dels tots seus membres. 

El grup ha publicat una maqueta de 6 cançons, 3 d’elles enregistrades als estudis A Studios de Terrassa i la resta són el resultat d’un directe a porta tancada a la Nova Jazz Cava, el passat mes de juny. Recentment ha vist la llum el seu primer videoclip oficial de la cançó “Hermes”, realitzat pel director de cinema Antoni Verdaguer i Juan Carlos Lausin com a director de fotografia. 

Per la seva banda, Jan Díaz és cantautor, enamorat de la bona música de tots els estils, valora tant les melodies com els missatges que es tanquen en elles. Això ho reflecteix en cadascun dels seus temes, mimats i cuidats en tots els detalls.

Des que era molt petit, va començar a tocar la guitarra i compondre cançons, ha format part de diverses formacions musicals, però la seva real passió és la composició i mostrar els seus temes a aquells que vulguin escoltar-los, creant ambients màgics i evocadors.