Brea: «No ens podem permetre tenir tants morts a la C-58»

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona visita Viladecavalls i afirma que cal treballar més i estudiar juntament amb la direcció general de Trànsit i Carreteres per veure quines solucions es poden dur a terme

La Torre
23 d'octubre del 2014
Actualitzat el 25 d'octubre a les 7:04h

Estat en què ha quedat el vehicle Foto: Cristóbal Castro

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Viladecavalls, on s’ha reunit amb l’alcaldessa, Cesca Berenguer, i amb membres del Consistori. Un cop finalitzada la reunió, el delegat ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament.

 
Un altre tema important que s’ha tractat és l’accidentalitat de la C-58 al seu pas per Viladecavalls. El delegat ha declarat que en “no ens podem permetre al país tenir tants morts en una carretera com aquesta”, i que malgrat s’hagin posat algunes mesures com radars encara cal treballar més i estudiar juntament amb la direcció general de Trànsit i carreteres a veure quines solucions es poden dur a terme.

Pel que fa als treballs del quart cinturó, les obres que han estat paralitzades des del 2010, finalment el Ministeri de Foment ha pressupostat per l’any vinent en 12MEuros. El delegat i l’alcaldessa han manifestat que, gràcies a la pressió que han fet les dues institucions, les obres es podran reprendre i que malgrat s’allargaran en el temps l’acord és que hi hagi continuïtat. Tal i com ha recordat l’alcaldessa, les obres depenen de la planificació del Ministeri de Foment per als propers anys.
 
Altres temes tractats són la previsió de pagaments de la Generalitat a l’Ajuntament i el procés participatiu del 9-N. Respecte aquest últim, el delegat ha manifestat que l’Ajuntament de Viladecavalls posarà totes les facilitats per què qui vulgui participar ho pugui fer amb tota normalitat.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.