Terrassa s'omplirà de centenars de fans de «Juego de tronos»

A partir d'aquest divendres i fins diumenge, l'Hotel Don Cándido acollirà una convenció estatal amb concursos, conferències, debats i parades de merchandising tots ells inspirats amb els personatges de George R.R. Martin

La Torre
24 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 8:28h
DracarysCon BCN és una convenció dedicada als fans de la sèrie "Juego de Tronos" i als libres de "Canción de hielo i fuego", sorgits de la ment de George R.R. Martin. Aquest divendres i fins diumenge, l'Hotel Don Cándido de Terrassa acollirà aquesta trobada de bloguers, twitters i aficionats d'arreu de l'estat. 
 
Els organitzadors han preparat diverses activitats al llarg dels tres dies. Hi haurà la presència de reconeguts crítics televisius i literaris, així com experts en "Juego de Tronos" que oferiran diverses conferències temàtiques. Els assistents podran participar en concursos, com ara el certamen de Cosplay en el qual s'omplirà la sala de fans caracteritzats de personatges com Daenerys, Cersei, Oberyn o Meñique. També hi haurà un trivial, el “Qui és qui” i un Torneig del joc de taula. 
 
Dissabte hi haurà un sopar de gala ambientat amb detalls dels llibres i sèrie televisiva, i al llarg dels tres dies es podran veure stands de venda de merchandising i il·lustradors que faran dibuixos dedicats. 
 

Programa d'actes de la convenció Juego de Tronos