Els egarencs omplen la selecció sub-18 per als Campionats Autonòmics

Les competició masculina i femenina se celebren al Júnior FC de Sant Cugat

La Torre
27 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:24h
Catalunya participarà amb la selecció masculina i femenina sub-18 als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es jugaran del 30 d’octubre al 2 de novembre, a les instal·lacions del Júnior FC de Sant Cugat.

A manca d’una setmana el seleccionador i Director de l’ARC, Oriol Freixa, ha donat a conèixer la composició de cadascun dels equips. La selecció femenina està formada per Marina Folch, Berta Moya, Maria Barba, Clara Badia, Ester Clotet, Nina Cortés, Queralt Figueras i Anna Barba de l’Atlètic de Terrassa; Maria Monroig, Clara Pineda, Laura Bruguera i Clara Ycart del CD Terrassa; Anna Castelló, Nona López-Llauder, Carla López-Llauder i Marta Fuentes del Club Egara i Sina López del Castelldefels HC. Arseni Sañé és primer entrenador, Andrew Wilson, segon entrenador, Anna Roure, cap d’equip, i Laia Ricart, fisioterapeuta.

Els components de la selecció masculina són: Marc Perellón del Júnior FC; Víctor Guerra i Marc Miralles del CD Terrassa; Oriol Roca, Arnau de Bruijn i Sam Cortés de l’Atlètic de Terrassa; Pol Gispert, Pere Divorra, Nicolas Keenan, Jaume Torras i Joan Berenguer Galí del Club Egara; Adrian Rafi del FC Barcelona i Javi Uriach, Marcos Giralt, Pablo Farré, Hans Baumberger i Àlex Reyné del RC de Polo. Oriol Torras és el primer entrenador, Pep Olivé el segon, Marc Salinas el cap d’equip i Albert Lis el fisioterapeuta. 

Vuit seleccions dividides en dos grups participen al campionat masculí, a l’ A està CATALUNYA, Galícia, C. Valenciana i Portugal; al B Madrid, Cantàbria, Euskadi i Aragó. Al campionat femení són cinc les seleccions que prenen part: CATALUNYA, Madrid, Cantàbria, C. Valenciana i Euskadi. Ambdues seleccions debuten dijous, la masculina, a les 14.15h, contra la Comunitat Valenciana i la femenina, a les 16.00h, contra Cantàbria.

La passada temporada CATALUNYA va ser campiona en categoria masculina i subcampiona en femenina.