Diada de pàdel per a debutants al Club Egara

La Torre
22 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:17h
Participants a la jornada
Participants a la jornada | Foto: Rafel Martín

Aquest dissabte al Club Egara, es va celebrar una competició americana de pàdel de nivell iniciació. La jornada va servir especialment a tots aquests socis i sòcies que tot just comencen a practicar un esport que cada vegada va a més a casa nostra i a nivell mundial.

El torneig, que va comptar principalment amb participació femenina, va ser seguit també per als aficionats que van passar per les pistes de pàdel del Club Egara. Allà, paral·lelament als partits, també s’hi van celebrar clínics.

Aprofitant un clima excel·lent, dos dels monitors de la Secció de Pàdel del Club Egara, Eduard Altimires i Albert Bladas, es van dedicar a ensenyar els fonaments bàsics d’aquesta disciplina. La diada, on va regir la il·lusió del principiant i el bon ambient, va començar a primera hora del matí i es va allargar fins ben entrat el migdia. Els participants van rebre un lot de benvinguda, cortesia del patrocinador principal Perruqueria Ceran-Egara, que va ser entregat precisament pel seu propietari David Cerezo. A més, el mateix patrocinador també es va encarregar d’amenitzar la jornada amb diferents sortejos per a tots aquells que es van acostar al Club Egara a seguir el torneig.