L'Ajuntament de Terrassa neteja la 'taca groga'

Operaris d'Eco-Equip han procedit aquest dimecres a retirar els llaços i embolcalls de col·locar groc penjats a fanals, arbres i mobiliari urbà del centre de la ciutat

Lluïsa Tarrida
22 d'octubre del 2014
Actualitzat el 25 d'octubre a les 7:05h
Un operari retirant els embolcalls de color groc del Raval de Montserrat
Un operari retirant els embolcalls de color groc del Raval de Montserrat | Foto: Lluïsa Tarrida

Un operari retirant els embolcalls de color groc del Raval de Montserrat Foto: Lluïsa Tarrida


No podrà ser. La Taca Groga no podrà ser omnipresent fins al dia 9 de novembre, dia de la consulta. Almenys, no a Terrassa. Aquest dimecres, operaris del servei de neteja han procedit a retirar de fanals, arbres i mobiliari urbà les cintes i llaços grocs que desenes de voluntaris havien penjat en els darrers dies dins de la campanya impulsada per ANC i Òmnium Cultural. Dibuixant el país de groc és una iniciativa que pretén visualitzar a través del color triat la campanya pel vot a favor del SÍ+SÍ. 

De moment, aquest matí ja s'ha pogut veure com els treballadors d'Eco-Equip desenganxaven les cintes del Raval de Montserrat. També la màquina de tren ha deixat d'estar embolicada amb les tires grogues. 

Sembla doncs, que les denúncies reiterades per part del Partit Popular i també des de Ciutadans contra "l'empastifada groga al centre de Terrassa del passat dia 10 d'octubre" han tingut el seu efecte. No se sap però si, com demanaven els populars també "s'investigarà l'autoria" de qui va procedir a enganxar els llaços.