Un pot de cola, l'origen de l'incendi en una clínica dental

Bombers, Mossos i Policia Municipal van actuar en un foc que es va produir el vespre de dimarts en els baixos d'un edifici situat davant del Club Natació Terrassa | El SEM va atendre diverses persones per inhalació de fum i els bombers van desallotjar tots els locals i els pisos del voltant

La Torre
22 d'octubre del 2014
Actualitzat el 25 d'octubre a les 7:07h
Els treballadors de la clínica han estat desallotjats mentre es ventilava el local
Els treballadors de la clínica han estat desallotjats mentre es ventilava el local | Foto: Cristóbal Castro

Fins a cinc dotacions de bombers han hagut d'actuar en l'incendi Foto: Cristóbal Castro


Pels volts d'un quarts de set de dimarts al vespre, es va iniciar un incendi en el bloc de pisos número 202 de l'avinguda Abat Marcet, davant del Club Natació Terrassa. Es tracta d'un local que allotja una clínica dental. Fins al lloc s'hi van desplaçar cinc dotacions de Bombers de la Generalitat a més de la Policia Municipal i Mossos d'Esquadra. També va caldre la presència de diverses ambulàncies.
 

Diverses persones han hagut de ser ateses pel SEM Foto: Cristóbal Castro

Malgrat que el foc va ser extingit pocs minuts després de l'arribada dels bombers, una hora després encara es mantenia la gran columna de fum -que es podia veure des de darrere de l'Estadi Olímpic de Terrassa-. Van ser moltes les persones, entre curiosos i veïns, que es van acostar a veure què passava. Els Bombers van ventilar el local i van desallotjar l'edifici i els establiments del voltant per precaució.

Segons han informat els Bombers a La Torre sembla que el foc podria haver-se originat a la planta baixa, en una habitació on fa de magatzem i hi ha la maquinària de la clínica. Allà hi estava treballant un tècnic de manteniment de l'aire condicionant. El treballador afirma que estava col·locant cola per a l'aïllament i la insonorització de les màquines d'aire quan el recipient de cola ha explotat de forma espontània provocant la gran fumera.

No hi va haver ferits de gravetat però sí que diverses persones -empleats de la clínica, pacients i veïns- van haver de ser ateses pel SEM per inhalació de fum. Tres hores després de l'avís d'incendi, els serveis d'emergència encara actuaven a la zona però les treballadores ja van poder tornar dins del local. 
 

Els treballadors de la clínica han estat desallotjats mentre es ventilava el local Foto: Cristóbal Castro

 

El gran desplegament ha cridat l'atenció de veïns i curiosos Foto: Cristóbal Castro
 

Els bombers han estat treballant en l'incendi més de dues hores Foto: Cristóbal Castro

 

La policia ha acordonat la zona mentre els bombers actuaven Foto: Cristóbal Castro