L'aparcament de l'avinguda de Madrid tindrà 177 places

Les obres, promogudes per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i que s'iniciaran en els propers dies, consisteixen a rehabilitar els sostres del soterrani i adaptar-lo per fer-hi dues plantes

La Torre
21 d'octubre del 2014
Actualitzat el 25 d'octubre a les 7:09h
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya iniciarà les obres per adaptar a normativa les 177 places d’aparcament situades al soterrani de l’edifici de l’avinguda de Madrid, s/n del barri de Can Vilardell de Terrassa.

Aquestes obres s’inclouen en el Pla director d’obres que l’Agència executa en habitatges amb protecció oficial. Les obres consisteixen a rehabilitar els sostres del soterrani i adaptar-lo per fer dues plantes amb un total de 177 places d’aparcament. La superfície total amb què es compta per fer els aparcaments és de 6.275 m2.

Es rehabilitaran les dues plantes d’aparcament, en la inferior hi haurà 109 aparcaments i 68 a la planta superior. Del total de places n’hi ha quatre que són reduïdes i dues que seran adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Obres i Contractes Penta, SA per un import de 786.493,84 euros, s’iniciaran els propers dies i està previst que durin 10 mesos.