Lambert Perera escollit president de la Jove Cambra de Terrassa

La Torre
26 d'octubre del 2014
Senserrich i Perera
Senserrich i Perera | JCI Terrassa

Senserrich i Perera Foto: JCI Terrassa


En el marc de l’Assemblea d’Eleccions de la Jove Cambra Internacional Terrassa d’octubre, Lambert Perera Cortés va ser escollit president 2015. En la seva presentació va exposar les línies estratègiques per l’any 2015 sota el lema “Creixem Junts”, tant com a ciutat com a organització. En el seu discurs va destacar que la JCI porta 45 anys treballant per a la societat i per al desenvolupament socioeconòmic de Terrassa i de Catalunya. Va destacar que Terrassa és una ciutat que es caracteritza per la seva diversitat i dinamisme.

Com entitat arrelada a la ciutat vol treballar per ser referent en el seu desenvolupament. En aquesta línia, Perera va presentar diferents projectes de desenvolupament social, econòmic i cultural, amb el propòsit d’unir tots els sectors de la societat per crear un impacte sostenible en necessitats concretes de la ciutat. Entre ells la col·laboració i suport a entitats de Terrassa, el Be Better per treballar l’atur juvenil i el programa de Responsabilitat Social Corporativa - RSC d’empreses per finançar projectes socials.

A nivell internacional, va expressar la voluntat de plantejar noves activitats amb JCI Grenoble de França. Finalment Lambert va explicar l’objectiu de créixer com entitat: ”Som joves actius de tots els sectors de la societat i de diferents àmbit professional que compartim els valors i la missió de JCI. Volem ser el vehicle per canalitzar les idees i inquietuds dels joves de Terrassa.” La seva intervenció va acabar citant Euripides “Cap de nosaltres sap, que junts, ho sabem tot”. 

Pacte Mundial de la RSC

A més a més, els dies 17, 18 i 19 d’octubre, Lambert Parera, President 2015, i Magí Senserrich, President 2014, van assistir al 46è Congrés Nacional de la Federació de Joves Cambres de Catalunya a Vilafranca del Penedès. Entre totes les activitats cal destacar la conferència de Xavier Guerrero, Adjunt de Direcció d’ANUE. Posteriorment JCI Terrassa va signar de Pacte Mundial de la RSC de Nacions Unides conjuntament amb JCI Catalunya.

La Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) és una associació no governamental, apartidista i aconfesional, que forma part de la Junior Chamber International (JCI) amb presència a més de 123 països i amb 180.000 membres i que té com a objectius: El desenvolupament de la consciència cívica i l’acceptació de responsabilitats ciutadanes, la participació activa en la planificació o execució de programes pel desenvolupament de les persones i de la societat, la promoció del desenvolupament econòmic, i el desenvolupament internacional amb el foment de la comprensió, la bona voluntat i la cooperació entre tots els pobles.