Primera victòria per al Club Voleibol Terrassa

La Torre
21 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 12:02h
Les egarenques van dominar el partit
Les egarenques van dominar el partit | Foto: C.V.T.

El passat dissabte dia 18 d’octubre, el Club Voleibol Terrassa va jugar el seu segon partit a la 4a Categoria Catalana contra la Torre de Claramunt Volei Club “B”. El resultat de 3-1 pel CV Terrassa es converteix en la primera victòria del club egarenc a la categoria en el seu segon partit des de la seva estrena.

El joc fluid i la contundència en l'atac central per part d’Ortega i Cantero van portar a les locals a dominar el matx. El segon set es va escapar però els dos següents, tot i la igualtat al marcador, van ser d'un domini aclaparador de l'equip egarenc.

El pavelló de Bon Aire, que tornava a presentar un aspecte extraordinari, va veure com el treball del equip terrassenc i la constància defensiva donava resultat. Amb aquest partit guanyat, el Club Voleibol Terrassa se situa amb 1 derrota i 1 victoria col·locant-se a mitja taula classificatòria. El proper partit serà el dissabte 25 a les 20 hores al camp del AE Sant Quirze, líder de la competició amb dos partits guanyats de 2 jugats.
 

El Terrassa va vèncer la Torre de Claramunt Foto: C.V.T.