El CN Terrassa obté dos ors en la Copa Catalunya de Kyus

Daniel Lázaro va complir els pronòstics i va revalidar el títol assolit l'any passat

21 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 7:54h
El Club Natació Terrassa va quallar una actuació magnífica en la Copa Catalunya de Kyus que va celebrar-se al Poliesportiu Llars Mundet de la Vall d’Hebron de Barcelona. La competició va aplegar uns 150 judoques de més de vint-i-cinc clubs d’arreu de Catalunya.

En la categoria de menys de 66 quilos, Daniel Lázaro va complir els pronòstics i va revalidar el títol assolit l’any passat. Ho va aconseguir, a més, amb molta suficiència, atès que va vèncer els cinc combats que va disputar per ippon, abans que conclogués el temps reglamentari. L’altra opció de podi del Natació, Pablo Enfedaque, també va reeditar la victòria de l’any passat en la categoria de menys de 90 quilos.

Tot i no arribar en el millor estat de forma, Enfedaque va demostrar ser un magnífic competidor, especialment en el combat per la medalla d’or. El judoca del CN Terrassa va sumar un wasari d’entrada, avantatge que va conservar fins al final amb una estratègia molt intel·ligent.

El Natació va comptar amb dos representants més. En la categoria de menys de 73 quilos, Marc Garcia, en el seu retorn als tatamis, va obtenir un meritori quart lloc després de caure en el combat per la medalla de bronze. Finalment, José Antonio González va competir en la categoria de menys de 81 quilos, en la qual li va passar factura un quadre molt complicat i la seva inexperiència.