El Natació Terrassa femení cau en el derbi contra el Rubí (9-5)

El conjunt de Xavi Pérez va protagonitzar un inici esperançador, però va ser un miratge

20 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 16:20h
El CN Terrassa va caure a la piscina del CN Rubí (9-5) en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo.

El conjunt de Xavi Pérez va protagonitzar un inici esperançador, però, amb el pas dels minuts, la qualitat i la profunditat de banqueta de l’equip de Javier Rubio es va acabar imposant. El Natació va signar un primer quart magnífic. Intenses en defensa i encertades en atac, les terrassenques van avançar-se per 0 a 2.

Als tres minuts de joc, Maribel Cuesta va marcar el primer. El Rubí va comptar amb una gran ocasió per empatar, però Ortiz va estavellar al pal un llançament de penal. A trenta segons del final del període, María Cifuentes va ampliar el marge egarenc. En el segon període, les locals van signar una reacció previsible per mitjà d’un parcial de 3 a 0 i d’una inspirada Anna Vila sota els pals. Una pèrdua de pilota en una transició va permetre el Rubí fer l’1 a 2 de la mà de González.

Aquesta diana va descentrar les egarenques, que van encaixar l’empat tot seguit, obra d’Ortiz. Una acció en jugadora de més resolta per Escoda va col·locar les Departament de Premsa rubinenques per davant. El conjunt de Xavi Pérez va recuperar la calma i va empatar per mitjà de Gemma Gutés, que va batre de penal Vila. A menys de tres minuts per al descans, el Rubí va situar-se per davant gràcies a una nova diana de González (4-3).

A la represa, les de Javier Rubio van acabar decantant la balança al seu favor malgrat la resistència egarenca. María Cifuentes va restablir l’equilibri al principi del tercer període. En l’acció següent, el Rubí va replicar gràcies a una jugada en superioritat numèrica culminada per Triviño. Al límit del final del quart, les locals van eixamplar el marge a través de González (6-4).

El partit es va complicar encara més per al Natació a l’inici del darrer període quan Escoda va anotar el 7 a 4, una diana que va rebre la resposta immediata de Cuesta en l’últim intent de les de Xavi Pérez de reenganxar-se a la lluita per la victòria. El Rubí va sentenciar a tres minuts del final per mitjà de dues dianes consecutives, amb Ortiz i González com a protagonistes (9-5).

CN Rubí: Vila, D. Gerschcovsky, Flores, G. Gerschcovsky, Di Marcantonio, González (4), Béjar, Ortiz (2), Escoda (2), Sampons, Estalella, Triviño (1), Entrenador: Javier Rubio. CN Terrassa: Almirall, A. Roldán, Sánchez, Cuesta (2), Cifuentes (2), Descalzi, Pirat, Palomares, Cantero, Leitón, Gutés (1), R. Roldán, Domene. Entrenador: Xavi Pérez. Àrbitres: Massegú i Márquez. Parcials: 0-2, 4-1, 2-1 i 3-1. Resultat acumulat: 0-2, 4-3, 6-4, 9-5. Evolució del marcador: (0-1, 0-2), (1-2, 2-2, 3-2, 3-3, 4-3), (4-4, 5-4, 6-4), (7-4, 7-5, 8-5, 9-5).