Millores a la plaça del Pare Alexandre i carrer del Guadalquivir

Terrassa Barris en Marxa continua millorant els espais públics de la ciutat

Nació Digital
20 d'octubre del 2014
Actualitzat el 21 d'octubre a les 6:55h
El programa Terrassa Barris en Marxa continua millorant els espais públics de la ciutat. Avui dilluns han començat dues noves actuacions, una a la plaça del Pare Alexandre, al barri de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor, i una altra al carrer del Guadalquivir, al polígon industrial de Santa Eulàlia.

Ambdues actuacions sumen una superfície de 2.200 metres quadrats. A la plaça del Pare Alexandre, que té una superfície de 1.450 m2 es farà un drenatge de les aigües superficials per evitar el desplaçament del paviment de sauló a les zones de pas dels vianants.

Per resoldre-ho es procedirà al compactat, reparació d’esquerdes i anivellament del paviment i a la millora de la canalització de les aigües de superfície.

Pel que respecta a l’actuació prevista a Guadalquivir, les tasques es centraran en el tram que queda entre Miño i Segura, a la banda sud, el que representa un àmbit d’actuació de 750 m2, amb l’ampliació de la vorera de les zones de cruïlla amb els carrers del Miño, Ebre, Duero i Segura, per a millorar l’accessibilitat d’aquesta via i la seguretat dels vianants.

També es repararan les zones de vorera que hi ha en mal estat i finalment es dotarà el carrer de amb nova senyalització vertical i horitzontal. Les obres comportaran afectacions puntuals a les zones d’estacionament properes a les cruïlles del carrer Guadalquivir. També es dotarà l’àmbit de treball de passos alternatius pels vianants.

Ambdues actuacions s’han licitat conjuntament i s’han adjudicat a l’empresa Tot Arquitectura SLP per un import de 43.764,32 euros. El termini d’execució és de dos mesos.