Ciutadans Terrassa ataca Ballart i la 'Taca Groga'

Javier González lamenta que l'alcalde de Terrassa "col·labori amb el vodevil del referèndum independentista que CDC i ERC estan preparant"

La Torre
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:16h
El portaveu local de Ciutadans (C's), Javier González, ha lamentat que l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, "col·labori amb el vodevil del referèndum independentista que CDC i ERC estan preparant per al 9 de novembre", pel que ha advertit que la seva formació "no permetrà que la postura d'abstenció -del PSC- converteixi a Terrassa en una ciutat independentista".

González ha alertat l'alcalde Ballart que "aspirar a construir un país nou sense respectar les lleis és profundament antidemocràtic", i ha manifestat que "en democràcia el legítim és allò que és legal, i tot l'il·legal és il·legítim, per la qual cosa constitueix un frau democràtic".

A més, el portaveu de Ciutadans ha qualificat de "vergonyós" que l'executiu municipal miri "cap a un altre costat mentre l'ANC i Òmnium Cultural s'estan apropiant de l'espai públic amb la seva campanya Taca groga’". A més, González ha defensat que "per Ciutadans només hi ha un triple si: el sí a Catalunya, el sí a Espanya i el sí a Europa".