El Jàbac Terrassa arrenca un empat del camp del Lleida

Els egarencs dominen el partit però no poden perforar la porteria dels lleidatans

19 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 12:28h
Sembla que la Unió Jàbac i Terrassa s'ha abonat als empats. En les tres darreres jornades, el club egarenc ha rascat un punt. En aquesta ocasió, el Jàbac va desplaçar-se a casa del Lleida i el resultat final va ser de 0 a 0.

En una primera part de clar domini dels terrassencs, van tenir diverses ocasions per avançar-se al marcador, sobretot una de Cabrera, que es va quedar sol davant del porter lleidatà.

A la segona part, els locals van sortir a totes, i van saber controlar millor el ritme del partit tenint el control de la pilota. Això va ser durant el primer quart d'hora, després, el Jàbac va saber reaccionar i va tornar a sentir-se dominador. Tot i així, els egarencs no van ser capaços de foradar la porteria defensada per Juan Marc.