Els homes de David Pirri aconsegueixen la quarta victòria consecutiva (1-3)

Joan Manel Oller
18 d'octubre del 2014
Actualitzat el 19 d'octubre a les 9:46h
El Terrassa torna a guanyar. L'equip egarenc aconsegueix el quart triomf consecutiu i un espectacular 12 de 12. Els homes de David Pirri han obtingut aquest vespre una gran victòria a domicili al Municipal Xevi Ramón de la UE Vilassar de Mar per 1-3.

Al minut 53 de partit, la UE Vilassar de Mar s'ha avançat en el marcador. Però l'alegria els hi ha durat poc als de casa. La reacció dels homes de David Pirri ha estat gairebé immediata. Al 57, Víctor Merchan posava l'empat al marcador. I no ha passat massa temps fins que David Batanero ha fet el segon dels egarencs. Corria el minut 65. I la traca final ha arribat al 93, ja en temps de descompte. Batanero ha fet el seu segon gol i el tercer del Terrassa FC per sentenciar.