El PP de Terrassa denuncia la taca groga de l'ANC al centre de la ciutat

Arbres, troncs i fanals van aparèixer de color groc, una acció que formava part de la campanya en favor de la consulta del 9-N

La Torre
17 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:48h
El Partit Popular de Terrassa ha presentat una denúncia per via administrativa pel que considera "embadurnamientoamarillo del centro de Terrassa". Els populars expliquen que el dia 10 d'octubre uns desconeguts van col·locar cintes grogues als arbres i van empaperar amb plàstics del mateix color els troncs i els fanals, a més de posar pancartes a llocs no autoritzats.

El PP afirma que tot resta encara al mateix lloc i que els fets vulneren les ordenances municipals de bon govern i convivència ciutadana. Per aquesta raó, creuen que pot ser una infracció administrativa i, en funció de la quantia del mal fet, fins i tot penal.

Els populars consideren que l'Ajuntament de Terrassa s'ha inhibit i demanen que es constatin els fets i s'esbrini qui en van ser els autors.

La Taca Groga és una acció de l'ANC (Terrassa per la Independència) destinada a visualitzar a través del color triat, el groc, la campanya pel vot a favor del SÍ-SÍ. S’intenta que sigui omnipresent fins el 9 de novembre a tots els racons del país.

Carles Caballero, president d'ERC Terrassa ja ha respost via Twitter la denúncia del PP.