Mina i Oncolliga renoven el conveni per mantenir «Temps per cuidar-se»

La Torre
21 d'octubre del 2014
Representants de Mina i Oncolliga
Representants de Mina i Oncolliga | Foto: Mina

Representants de Mina i Oncolliga en l'acte de signatura del conveni Foto: Mina


La Fundació Mina i La Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica (Oncolliga) han signat aquest dijous un conveni per tal de renovar la col·laboració que fa possible el manteniment del programa “Temps per cuidar-te”. Sota aquest títol Oncolliga organitza durant tot l’any a Terrassa un conjunt d’activitats i tallers gratuïts adreçats a malalts oncològics, familiars i cuidadors de la ciutat per tal de donar-los suport en el seu dia a dia. 

La programació dels tallers és mensual. Amb la signatura d’aquest conveni, la Fundació Mina aporta 2.500 euros per mantenir el programa i per a l’edició i impressió del material per donar a conèixer i realitzar els tallers, que ofereixen comprovats beneficis en la salut emocional i el benestar de les persones que hi participen. Per exemple, aquest mes d’octubre tindrà lloc un Curs de Gestió de l’Estrès per Sofrologia, un taller de pautes d’Autocuidar-se i tallers de Tai-Txi i Txi Kung, així com una sessió sota el títol Confecció de Menús Saludables per Emportar. Totes les activitats es desenvolupen en els locals d’Oncolliga a Terrassa, al carrer Salmerón, número 100. 

L’acció social de la Fundació Mina

La col·laboració entre la Fundació Mina i Oncolliga, que es va iniciar el 2013, forma part del conjunt d’accions de caire social que Mina realitza encaminades a afavorir el desenvolupament d’activitats a Terrassa per a l’assoliment dels mínims vitals per a les persones, a la protecció de la infància i a la defensa contra la marginació social. Amb aquest objectiu, la Fundació Mina col·labora a través de qualsevol mitjà i en especial amb persones i entitats de qualsevol tipus que persegueixen aquesta mateixa finalitat, com és el cas d’Oncolliga.