L'Associació Torneig Hockey Solidari lliura els 32 mil euros a entitats

La Torre
18 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:54h
Representants de les entitats beneficiàries
Representants de les entitats beneficiàries | Foto: ATS

Representants de les entitats beneficiàries Foto: ATS


L’Associació Torneig Hockey Solidari va lliurar els últims fruits del sisè Torneig Hockey Solidari. Entregats ja 24.000 euros el passat juliol, 6.000 per a cada una de les quatre entitats, a l’octubre s’han repartit els 8.000 euros restants, 2.000 per associació destinatària. S’ha fet entrega d’un total de 32.000 euros, 8.000 per cada projecte.

Els portaveus de les quatre organitzacions terrassenques, la Creu Roja, Gent Solidària, l’Esplai La Fàbrica de Can Tusell i l’associació T’Akollim T’Eskoltem, van explicar com estan desenvolupant els projectes gràcies a l’ajuda rebuda del sisè torneig tot agraint la implicació i esforç de l’Associació Torneig Solidari.

Amb aquest acte, l’Associació va posar punt i final a la sisena edició. La presidenta Carmen Mas i el Secretari Ivà Morcillo van avançar que ja s’ha començat a treballar per al setè torneig. Van destacar també que properament s'obrirà el termini de convocatòria per a totes aquelles associacions solidàries que vulguin presentar el seu projecte de cara a esdevenir beneficiaris del torneig que se celebrarà al 2015.

Més informació sobre els projectes: