Les obres de l'aparcament del Natació Terrassa, a l'octubre

L'espai exclusiu per a socis del CNT es posarà en marxa a finals d'any

La Torre
19 d'octubre del 2014
El Natació Terrassa comptarà amb una nova zona d’aparcament dins de les instal·lacions l’any 2015. El club ja ha rebut la llicència d’obres per part de l’Ajuntament, el darrer pas que mancava per poder tirar endavant el projecte, de manera que les obres s’iniciaran a finals d’octubre. El termini previst de l’actuació és d’aproximadament un mes i mig. L’espai, doncs, estarà a disposició dels socis a finals d’any.
 
El pla contempla l’adequació amb caràcter reversible de part de la zona esportiva que dóna a l’avinguda Abat Marcet per tal d’encabir-hi més de 100 places d’aparcament adreçades exclusivament al soci. Com que l’obra preveu l’ocupació de part de la pista de patinatge, cal destacar que ja està en funcionament el nou espai que s’ha condicionat per a aquesta secció. Així mateix, es mantindran operatives tres pistes de bàsquet i una de les pistes de tennis. L’entrada al pàrquing s’ubicarà al carrer dels Jocs Olímpics, en la porta que actualment usen els vehicles d’empreses de manteniment per accedir al club, i s’habilitarà una passarel·la de sortida just davant de recepció per facilitar l’accés dels socis al club.
 
Els socis podran estacionar el cotxe a dins de les instal·lacions en condicions molt assequibles, atès que les dues primeres hores seran gratuïtes.
 
Un dèficit històric
 
El projecte pretén solucionar el dèficit històric de places d’aparcament a la zona, una matèria que el club considera prioritària i estratègica per al desenvolupament futur de l’entitat. El Natació coneix de primera mà, per mitjà d’enquestes que efectua periòdicament als socis, que la manca de places d’estacionament és una causa de gran insatisfacció, de manera que considera que la situació ja no admetia més dilacions, especialment en el context de crisi que estem travessant i que provoca que fidelitzar el soci i aconseguir-ne de nous resulti més complicat que mai.
 
En paral·lel a aquest projecte, el Natació ha promogut l’ús del transport públic i de la bicicleta per desplaçar-se al club en les seves publicacions. Per exemple, en la revista del mes d’abril, es van detallar les quatre línies d’autobusos urbans amb parada a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica i les dues amb parada a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. Igualment, es va remarcar la conveniència de fer servir la bici, un mitjà de transport net i saludable, per al qual el club compta amb un espai tancat on es pot aparcar amb tota tranquil·litat.