Fupar inicia les activitats i les accions de formació per al voluntariat

El servei enXarxa’t ja compta amb més de 50 persones que preparen una agenda farcida de propostes

La Torre
13 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:45h
Fupar inicia les activitats socioeducatives i accions de formació per al voluntariat. El grup de voluntariat enXarxa’t, ja té programades una trentena d’activitats per aquests nou curs que té per objectiu seguir formant voluntaris per ampliar el seu teixit social. En total han programat una agenda farcida de propostes culturals, esportives i activitats socioeducatives per als membres de la fundació. Actualment, el servei de voluntariat de Fupar, enXarxa’t, ja compta amb més de 50 voluntaris i espera que s’hi sumin molts més.

La temporada esportiva es va iniciar amb la participació del Club Pingüí al VII Torneig de Hockey de Les Corts. Aquest cap de setmana ha estat el torn del bàsquet, que ha començat la lliga organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Occidental. EnXarxa’t també estarà present en campionats de ping-pong i petanca.

Activitats socioeducatives

La setmana passada es van reprendre també les activitats socioeducatives a Fupar que inclouen un variat repertori de propostes: ball, expressió corporal, informàtica, manualitats i periodisme són algunes de les activitats que es duran a terme amb la col·laboració dels voluntaris. Cultura Com ja és habitual, Fupar també participa en el programa Apropa Cultura, que té per finalitat afavorir l’assistència i participació dels usuaris de centres socials a esdeveniments culturals.

Aquest mes, membres de Fupar assistiran a l’espectacle de dansa d’Ángel Corella + Ara Malikian al Centre Cultural. Sens dubte però, una de les activitats culturals més esperades serà el 21 de desembre que tindrà lloc l’estrena de l’obra A trenc d’Alba, a càrrec del Grup Teatre Musical de Fupar Protanogistes Nosaltres.

Formació de voluntaris

A banda de donar el tret de sortida de les activitats, el Servei de Lleure ofereix formació contínua al voluntariat per seguir treballant en nous projectes de desenvolupament sociocultural, esporti i comunitari per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Totes les persones interessades en sumar-se en el projecte ‘enXarxa’t, fes-te voluntari’ poden contactar a [email protected] o trucar al 93 788 36 62.