Els Minyons de Terrassa volen ser 600 a Girona

La colla malva ha convocat 3 assajos especials per a treballar castells de gamma extra

Gerard Recasens
10 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 16:43h
576_1412890966portada
576_1412890966portada
Els Minyons de Terrassa encaren ara el seu tram més àlgid de la temporada castellera, que ha de desembocar en el 16 de novembre, quan celebraran la seva Diada.

Abans, però, hauran d'encarar una altra de les que ha estat, històricament, una de les seves places talismà. El 26 d'octubre se celebra a la Plaça del Vi de Girona la diada castellera de Sant Narcís, en què els de la camisa malva esperen poder-hi dur grans reptes castellers.

És per això que els Minyons de Terrassa presenten avui la imatge del cartell de la diada, que reclama ser 600 Minyons a Girona. El dibuix d'un cotxe anima els castellers i seguidors a pujar-hi.

A més, els Minyons han programat una sèrie d'assajos per a preparar Sant Narcís. El dissabte 18 d'octubre assajaran al carrer. Ho faran des de les sis de la tarda a la Plaça Vella de Terrassa. Per la setmana següent, han programat dues sessions més: dijous 23 han convocat tothim al local de la colla a les deu del vespre, i repeteixen cita exactament 24 hores més tard al mateix lloc. Tot plegat, per afrontar un dels dies marcats en vermell al calendari d'uns Minyons de Terrassa que encara han de donar el bo i millor de la seva feina aquest 2014.