El Club Halterofília Matadepera, onzè a la Lliga Nacional de Clubs

La Torre
08 d'octubre del 2014
Els membres del club matadeperenc amb el regidor Quico Sala Foto: Matadepera.cat E

El Gimnàs Municipal de Matadepera va acollir dissabte la final de la Lliga Nacional de Clubs masculina i de Federacions femenina d’Halterofília, una competició paral·lela a la Lliga Catalana sub15, sub17 i absoluta.

El Club Halterofília Matadepera va situar-se en l’onzena posició d’un total de 51 clubs participants, aconseguint un plaça per disputar la Copa del Rei d’Halterofília, que tindrà lloc entre el 24 i el 26 d’octubre a Vallecas.

Pel que fa a la participació femenina local a la Lliga Catalana sub15, sub17 i absoluta, Andrea Garrido, en la categoria sub15 dels 53 kg de pes, va batre un nou record de Catalunya en la modalitat de dos temps, amb una marca de 57 kg aixecats; quedant en segona posició a les categories sub15 i sub17, i en setena posició a la categoria absoluta.

D’altra banda, Dámaris Sosa es va proclamar campiona de la Lliga Catalana en la categoria absoluta femenina, i Bibiana Garcia va quedar en tercera posició a la mateixa categoria. Belén Diakakis, amb tant sols 11 anys, va quedar en quarta posició de les categories sub15 i sub17, a mes de la quinzena posició de la categoria absoluta.

Quant als nois, cal destacar les actuacions d’Hernan Garcia i Sebastià Paredes, que van quedar en segona i tercera posició de la Lliga Catalana absoluta masculina. A més, Alejandro Ruiz, Rafael Santiago i Miguel Angel Garcia van finalitzar en quarta, vuitena i novena posició.