La Cambra de Terrassa busca obrir mercat a Bòsnia, Sèrbia i Montenegro

La Torre
06 d'octubre del 2014
Actualitzat el 07 d'octubre a les 19:39h
Representants de la missió comercial
Representants de la missió comercial | Foto: Cambra de Terrassa

Representants de la missió comercial als Balcans Foto: Cambra de Terrassa


La missió comercial que ha visitat els mercats de Bòsnia, Sèrbia i Montenegro del 21 al 26 de setembre ha generat més de 70 contactes de negoci. Aquesta missió, formada per set empreses, ha estat organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.

En el transcurs de la missió, les empreses participants, que van desenvolupar una intensa agenda individual de contactes amb empreses ubicades en aquests països, van ser rebuts per l’ambaixadora d’Espanya a Bòsnia, María Aurora Mejía Errasquín. De fet, és tracta d’un mercat en què els empresaris bosnians tenen una imatge molt positiva de la marca Espanya i han manifestat especial interès a trobar nous socis.

Aquesta ha estat la tercera ocasió en què una missió d’empresaris de la Cambra visita Bòsnia. Pel que fa a la resta dels mercats, és la segona vegada que s’organitza una missió comercial a Montenegro i la cinquena a Sèrbia, a més a més d’una missió comercial inversa d’empreses sèrbies organitzada per la Cambra de Terrassa l’any 2009.