Prop de 400 participants a la Vallès Drac Race

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac acollirà aquest cap de setmana la competició amb 50km trail dissabte i 100km en BTT el diumenge

La Torre
03 d'octubre del 2014
Dissabte serà el torn pels atletes a peu i diumenge pels ciclistes Foto: Javier Zarza

La Vallès Drac Race ha tancat les inscripcions per a la seva primera edició amb un total de 386 participants. De tots ells, 203 hi seran presents demà a les 8:00 del matí a la línia de sortida dels 50km trail mentre que els 183 restants recorreran els 100km en BTT de diumenge. D'altra banda, 37 d'ells, aproximadament un 10% del total, s’atreviran amb el doble repte de la Vallès Drac Race, és a dir, fer totes dues proves en dos dies consecutius al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La participació femenina s’ha tancat amb 15 inscripcions, 11 per al trail i 4 per al BTT.
 
Presència de Maverick Viñales

Com bé va anunciar des del primer dia, Maverick Viñales serà la principal cara mediàtica tant dissabte com diumenge que es podrà trobar a la sortida ubicada al Parc de les Nacions Unides de Terrassa. El pilot de Moto2, habitual corredor pel Parc Natural de Sant Llorenç, arriba amb la moral pels núvols després de guanyar a Alcanyís i de confirmar-se el salt a MotoGP amb una Suzuki. L’ex pilot Carles Checa (BTT) i la ‘dakariana’ Rosa Romero (trail), dona del també pilot Nani Roma, seran les altres representacions del món del motor a la Vallès Drac Race.
 
A aquests noms s’han de sumar els de Just Sociats (trail) i Jan Margarit (trail), un dels favorits principals i una de les grans promeses del panorama de les curses per muntanya, respectivament. Finalment, serà dubte fins a última hora l’’ironman’ Pep Sánchez, Irontriax, qui va patir la duresa ara fa set dies dels més de 700km que separen la Powerade ion4 Madrid-Lisboa en BTT i està pendent de com evolucionen les molèsties que pateix al genoll.
 
Jornada festiva a Terrassa

Des del Consorci de Turisme del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Terrassa, organitzadors principals de la Vallès Drac Race, s’han preparat un bon nombre d’activitats complementàries per a tots aquells que no participin a la cursa i s’apropin a donar caliu als participants. Amb l’objectiu de promoure l’activitat esportiva i turística a la comarca, s’instal·larà un village durant el cap de setmana al Parc de les Nacions Unides amb un espai infantil, begudes i entrepans, parades d'artesania i gastronomia, l'actuació del Drac de Terrassa i diferents sortejos i concursos.