Divuit colles castelleres a la jornada de dissabte del Concurs

La Tarraco Arena Plaça viurà la segona jornada del Concurs aquest dissabte

Guillem Bargalló
04 d'octubre del 2014
Castellers de Terrassa al Raval Foto: J.B.

Gairebé tot a punt a la Tarraco Arena Plaça perquè el Concurs de Castells centri tota l'atenció mediàtica castellera durant un cap de setmana. Com al 2012, seran divuit les colles castelleres que participaran a la jornada de dissabte. Hi actuaran les agrupacions classificades del lloc 14 al 31 al rànquing Estrella, que agrupa les cinc millor actuacions de cada colla de l'1 de setembre de 2013 al 31 d'agost de 2014.

D'aquesta manera hi seran, dividits en dos grups:
 

La ubicació a plaça del Concurs de Castells


Grup 1: Salats de Súria, Nois de la Torre, Xiquets del Serrallo, Xics de Granollers, Castellers del Poble Sec, Sagals d'Osona, Moixiganguers d'Igualada, Castellers de Terrassa i Castellers de Sant Cugat.

Grup 2: Castellers de la Sagrada Família, Colla Jove de Castellers de Sitges, Castellers d'Esparraguera, Marrecs de Salt, Bordegassos de Vilanova, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Castellers de Lleida, Castellers d'Esplugues i Xicots de Vilafranca.

Les colles actuaran en ronda conjunta amb les altres del seu grup sempre i quan no provin un castell com el 3 de 8 o superior (llavors ho faran en solitari), en una cita que començarà a dos quarts de cinc de la tarda i on els Xicots de Vilafranca són els favorits a endur-se el primer lloc, tot i que també cal tenir en compte les actuacions dels Marrecs de Salt, els Castellers de Sant Cugat, els Xics de Granollers i els Sagals d'Osona. Encara queden entrades, a un preu de 5 euros i disponibles al web del Concurs de Castells.

Llegeix les prèvies amb les intencions de cada colla: